Hoofd partners

De vijf exclusieve hoofd- samenwerkingspartners van de VKGE zijn:


Unilever Food Solutions is de divisie van Unilever Nederland BV, die gespecialiseerd is in producten, concepten en services voor de foodservicemarkt. Unilever Food Solutions brengt onder meer onder de bekende merknamen Knorr, Knorr Garde D’or, Phase, Unox, Calvé, Becel, Lipton en Conimex een range toonaangevende producten. Het assortiment biedt diverse gradaties van convenience producten, uiteenlopend van basisproducten tot producten die kant-en-klaar zijn. Kortom, producten die voor elke keukensituatie een passend antwoord bieden. Daarnaast worden diverse concepten op de markt gebracht. Een voorbeeld van een dergelijk concept is het nieuwe full service soepconcept Unox Soup Factory mobiel. Dit betreft een concept met hoog kwalitatieve soepen met een constante kwaliteit en flexibele en gemakkelijke bereiding. De mobiele Unox Soup Factory biedt de mogelijkheid om soep op een andere manier en op een ander moment aan de gast te serveren, bijvoorbeeld bij de broodmaaltijd in plaats van bij de warme maaltijd of als tussentijdse verstrekking. 

Klik hier voor meer informatie over Unilever Foodsolutions.

 

Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk. Wij willen mensen vooruit helpen door meer uit melk te halen. Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan. Wij zijn een coöperatieve organisatie en werken als team met elkaar samen. Wij kunnen op elkaar vertrouwen. Melk heeft grenzeloze mogelijkheden. Nog steeds is er veel te ontdekken en te ontwikkelen. Wij willen meer uit melk halen en uitgroeien tot de meest professionele, succesvolle en aantrekkelijke zuivelonderneming ter wereld. Wereldwijd gebruiken steeds meer mensen zuivelproducten. Elke dag opnieuw verrijken wij het leven van miljoenen mensen door melk te transformeren naar voeding, dranken en ingrediënten van hoge kwaliteit. Naar voedingsmiddelen op natuurlijke basis die heerlijke smaak en vitaliteit bieden.

Klik hier voor meer informatie over FrieslandCampina.Ecolab is een wereldwijde toonaangevende aanbieder van producten en diensten op het gebied van reiniging, voedselveiligheid en gezondheid. Ecolab kenmerkt zich door een voortdurende toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. Ecolab is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partner. Onze innovatieve oplossingen en services worden gewaardeerd in vele markten, van hotels tot voedingsproducenten en van ziekenhuizen tot industriële wasserijen. Door Ecolab als uw partner te kiezen, kiest u voor professionele producten, innovatieve systemen, opleiding voor uw medewerkers en on-site service. Ecolab helpt u in de meest kritische domeinen voor uw succes: klanttevredenheid, operationele efficiëntie, personeelsveiligheid en voedselveiligheid. Wij werken samen met u aan schoon, veilig en efficiënt.

Klik hier voor meer informatie over Ecolab.


Daily Fresh Food BV mag zich de grootste versleverancier van Zuid-Limburg noemen. Met een totaalconcept aan versproducten bedient Daily Fresh Food dagelijks haar 600 klanten. Een concept dat aan de basis staat voor het huidige marktleiderschap in Limburg en aan de basis staat van onze stormachtige groei in de provincie Brabant. Daily Fresh Food kiest voor helderheid, integriteit en samenwerking. Ons uitgangspunt: één adres voor al uw vers. Één aanspreekpunt, alles in één hand. In dit streven vervult ons hypermoderne verscentrum in Geleen een centrale rol. Vanuit dit productie- en distributie knooppunt bedienen we een belangrijk segment van de grootverbruikers- en horecamarkt. Kwaliteit op maat, partnerschap en innovatieve kracht. Drie grondslagen die samen het fundament vormen voor ons versbeleid.

Klik hier voor meer informatie over Daily Fresh Food BV.


D.E MASTER BLENDERS 1753 (DEMB) is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Onze koffie- en theeproducten zijn wereldwijd in meer dan 45 landen verkrijgbaar. Douwe Egberts Professional verzorgt de consumptie van koffie, thee, en bijproducten in de zakelijke markt. Wij zijn experts als het gaat om koffie- en theevoorkeuren van consumenten. Met deze waardevolle informatie zijn we in staat producten en diensten nog beter te laten aansluiten op specifieke voorkeuren. Door maatwerk te leveren en mee te denken met bedrijfsdoelstellingen leveren we daadwerkelijke toegevoegde waarde in vele segmenten, waaronder de zorgsector. Een essentieel onderdeel van onze business is duurzaamheid: de passie voor onze producten, de zorg voor mensen en met respect voor het milieu. Er is een aantal grote complexe vraagstukken voor de koffie en thee industrie. Deze willen wij in onze hele waardeketen aanpakken. Wij hebben hiervoor drie aandachtsgebieden gedefinieerd bij onze belangrijkste werkgebieden:
•    in de oorsprongslanden;
•    binnen ons bedrijf;
•    op de markten waar onze consumenten zijn.

Klik hier voor meer informatie over: Douwe Egberts Professional of het DEMB’s duurzaamheidsprogramma